Over Con ForzaEnthousiaste actieve leden: samen oefenen, optreden en genieten van muziek!
Sinds september 2005 staat het orkest onder leiding van dirigent Wil Plas uit Enschede. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium. De vereniging bestaat momenteel uit één orkest en daarnaast is er een ensemble. Het orkest speelt een breed repertoire. Dit is voor bijna alle niveaus van accordeon bespelen geschikt of wordt passend gemaakt. Het ensemble, dat wisselend van samenstelling kan zijn, wordt gevormd door leden die gevorderd speler zijn. Alle partijen van het accordeonorkest maken deel uit van dit ensemble en kan aangevuld worden met slagwerk of percussie. Con Forza telt op dit moment vijfentwintig bijzonder enthousiaste en actieve leden. Ook Duitse leden maken onderdeel uit van deze vereniging, kortom: een internationale vereniging. Samen muziek en plezier maken is ons doel. De jaarlijkse, terugkerende activiteiten zijn het mini-concert voor de zomervakantie, optreden tijdens ‘Bredevoort Schittert’, concert in de Pol en een optreden vlak voor de Kerst en de bloemen-actie. De bloemen-actie wordt gehouden op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag. Leden gaan huis aan huis op pad met geraniums, fuchsia’s en Spaanse margrieten om deze te verkopen. De optredens worden ruim op tijd aangekondigd in de agenda op deze website. Verder worden er, op aanvraag, optredens verzorgd.

Con Forza wil in de toekomst ook beginnen met een jeugd Accordeonorkest en een Steirisch Harmonica orkest. Voor dit laatste verwijzen wij u naar de website van de dirigent bij links.

Con Forza is een actieve vereniging met mensen die de accordeonmuziek in hun hart dragen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. In samenwerking met onze dirigent kan er een lesprogramma gevolgd worden. Meer informatie kunt u vinden op zijn website die vermeldt staat bij ‘Links’. Indien u na het bezoek op deze website ook enthousiast bent geworden, komt u dan eens een keer kijken op een oefenavond. Dit is op woensdag. Het orkest repeteert van 19.15 tot 21.15 uur en het ensemble daarna tot 22.00 uur. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.InlichtingenTelefoonnr: 0543-471036
info@conforza-aalten.eu


Binnenkort...19 december 2018

Benefiet-Kerstconcert AFM Hulpweek
Salonzaal de Hofnar Aalten
Aanvang: 19.30 uur
Toegang: vrije gift AFM Hulpweek09 januari 2019

Nieuwjaarsbijeenkomst
Salonzaal de Hofnar
aanvang: 19.30 uur
Alleen voor leden.23 januari 2019

Optreden in Den Ooiman
Groot Hagen 6
7009 AM Doetinchem
aanvang 19.30 uur27 februari 2019

Optreden bewoners de Kattenberg e.o.
Aanvang: 19.30 uur
toegang: genodigden27 maart 2019

Optreden de Pelkwijk
Laan van Hilbelink 95
7101 WL Winterswijk
Toegang: genodigden

Privacy policy