Verslagen< Terug naar Verslagen

Jaaroverzicht 2011

01 januari 2012Om de website actueel te houden dienen items opgeschoond te worden. Toch is het soms interressant om nog even terug te kijken. Hierbij een overzicht van de activiteiten en bijzonderheden in 2011.


Geslaagde start van 2011
4-01-2011
Op 4 januari werd de, inmiddels al traditionele, nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Na de koffie was er een terug- en vooruitblik door de voorzitter op respectievelijk 2010 en 2011. Nadat er een drankje was ingeschonken werd er geproost op het nieuwe jaar en vervolgens werden er twee jubilarissen toegesproken. Stien Raben en Mariël Ruesink zijn beide in 2011 al weer 12 1/2 jaar lid van Con Forza. Zoals gebruikelijk werd er aan beide jubilarissen het bronzen beeldje uitgereikt als dank voor de inzet in de afgelopen jaren. Daarna was het nog een gezellig samenzijn met een drankje en (weer) lekkere hapjes.

Niets dan Goeds op de Toets
29-01-2012
Op zondag 22 mei organiseren enkele docenten/dirigenten een Euregio toetsendag.De gehele dag staat in het teken van muziek en speelt zich af in en rond de Musikschule- en het aangrensende Konzerttheater Coesfeld (zie foto). Deze dag biedt aan de deelnemers de kans om in een workshop ervaring op te doen op het gebied van Pop, Jazz en Latin in speelgroepen zowel op beginnend als ook op gevorderd niveau. Er kan ook door de minder gevorderde toetsenist gekozen worden voor het meespelen in het Euregio-Orkest. De workshops worden gegeven door de Jazz-accordeonist Rik Cornelissen en de Jazz en Wereldmuziek-pianist Wim Warman. Deze enthousiaste en ervaren musici werken met kleine groepen van ongeveer 16 deelnemende instrumentalisten (accordeonisten, keyboarders en pianisten) toe naar een presentatie in het slotconcert van de dag. Dit concert begint om ca. 18.00 uur. Deelnemers van Con Forza hebben zich inmiddels ook aangemeld.

Het (t)rommelt bij Con Forza
18-02
Wanneer u bijgaande foto ziet denkt u misschien wel dat de drummer van Con Forza mee heeft gedaan aan het programma '10 jaar jonger in 10 dagen' maar dat is echt niet zo. Op de foto staat Raymond Ruitenberg, docent drums en percussion aan verschillende muziekscholen in Twente. Om de puntjes op de i te krijgen betreffende de drums en percussion, voor het concours in november, is Raymond gevraagd om eens mee te kijken. Hij komt een aantal keren om tips en adviezen te geven om zo de stukken onder de knie te krijgen. In ieder geval bleek afgelopen woensdag al dat leden van Con Forza niet te oud zijn om te leren. Dus de komende tijd zal het hier en daar nog wel rommelen om goed te kunnen trommelen.


Voorbereidingen koffieconcert 2011
25-03
Over twee weken is het koffieconcert. Net als andere jaren is een ieder op zijn of haar wijze zich aan het voorbereiden. De één op muzikaal gebied, de ander met de entourage. Ook zijn er mensen actief die de verloting organiseren. Dit zijn leden en vrijwilligers. Waar het vandaan gehaald wordt weten we niet precies, maar dat ze in staat zijn om prachtige prijzen bij elkaar te zoeken staat vast. En dan te bedenken dat ze nog twee weken de tijd hebben.....
La chanson de Mme Storm
6-4
Chez Con Forza il est, à payer un verre gueur l'habitude si tu es dont c'est l'anniversaire. Ce qui peut moins bien contre les traktaties tu inventes ordinairement comme toi-même ce que autrement. Xandra a eu la tempête (Storm) pour chacun une surprise musicale dans petto. Pour complémenter entièrement elle a donné une exécution belle d'une jolie chanson française avec l'accompagnement sur l'accordéon par veut la flaque (Wil Plas?). Ce vaut pourtant bien certainement une tarte ! (redelijk vrij vertaald...)
Bij Con Forza is het de gewoonte om te trakteren als je jarig bent. Als jezelf wat minder goed tegen traktaties kunt, verzin je gewoon wat anders. Xandra Storm had voor een ieder een muzikale verrassing in petto. Om het geheel te complementeren gaf ze een fraaie uitvoering van een mooie Franse chanson met begeleiding op het accordeon door Wil Plas. Dat is toch wel zeker een taart waard!

Koffieconcert 2011
Op zondag 10 april werd het jaarlijkse koffieconcert gehouden. Ondanks het prachtige weer, waren er veel mensen naar de Pol gekomen. Na het welkom door de voorzitter opende het B-Orkest het concert met een subtiel uitgevoerde ´Barcarolle´ van Jacques Offenbach.
Als ladyspeaker was dit jaar Marianne klein Poelhuis gevraagd en zij kondigde de nummers dit jaar aan. Zo vertelde ze ook dat het orkest ´Smile´ van Charlie Chaplin ging spelen. Een nummer dat speciaal gecomponeerd is voor de film ‘Modern Times’.
Hierna kwam de mooie wals ‘Valse des Lilas’ van Michel Legrand Het publiek neuriede maar wat graag mee.
Het programma werd vervolgd met ‘Argentina’. De dirigent heeft bij dit nummer twee verschillende muziekstukken samengevoegd en als één geheel gearrangeerd. ‘Argentina’ is vooral onder het grote publiek bekend geworden door de reclame van een koffiemerk. In het midden van deze compositie is de wals ‘La Vestido Celeste’ geplaatst. Dus ook de ritmes veranderen in de uitvoering. Subliem was de solo aan het begin en het eind gespeeld door Stien Raben Het publiek kon de uitvoering erg waarderen.

Tot slot speelde het orkest een boogie nummer. Hier ging het orkest echt los. Met een prachtige ondersteuning van de baspartij werd het nummer uitgevoerd. In een swingend tempo werden de registers open getrokken. Er zat onzettend veel dynamiek in dit nummer. Een staande ovatie was de beloning voor het optreden van dit orkest.
Het A-Orkest volgde hierna om het eerste nummer te spelen. Met ‘Mambo nr. 5’ zat de stemming er meteen in. De hit van Lou Bega klonk een ieder bekend in de oren.
Vervolgens kwam het orkest met een nummer dat dit jaar ook op het concours in Lelystad gespeeld gaat worden: ‘Zita’ van de Argentijnse componist Astor Piazolla. Een tango met een vleugje jazz en popmuziek. Zowel de muzikanten als luisteraars genoten van dit nummer, dat gespeeld werd met een prachtige dynamiek.
In de pauze was er weer de traditionele verloting. Er waren weer veel mooie prijzen beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven en middenstand. De loten waren in een mum van tijd verkocht.
De zanger Marc Anthony schreef een salsanummer met de titel ‘I need to know’. Het A-orkest voerde dit, Zuid-Amerikaans getinte, nummer na de pauze als eerste uit.
Daarna was het de beurt aan jazzmuziek. Bruno Runch maakte van twee nummers van Duke Ellington één geheel: Duke Ellington In Accordion, met de melodieën ‘C-jam Blues’ en ‘Don’t get around much anymore’.
Daarna volgde het suikerzoete ‘Summer nights’ uit de musical ‘Grease’. Een lekker in het gehoor liggend nummer met een mooi slotakkoord.
Con Forza heeft al regelmatig nummers uitgevoerd die oorspronkelijk voor harmonie- of fanfareorkesten zijn geschreven. Het laatste nummer dat het A-Orkest speelde was het nummer ´Dakota´ van Jacob de Haan. Het vijfdelige werk verhaalt over de Sioux indianen. De vijf delen werden op een mooie wijze ten gehoor gebracht. Dit nummer zal ook op het concours in Lelystad op het programma staan.
Tot slot kwam ook het B-Orkest bij het A-Orkest op het podium. Voordat het laatste nummer werd gespeeld nam de dirigent even de microfoon over van de Ladyspeaker. Hij bedankte stuk voor stuk alle solisten. Ook de bassiste en drummer werden door hem bedankt voor de inzet bij alle nummers. Daarna werd door beide orkesten samen het alom bekende ´Sierra Madre del Sur´ gespeeld. Na de bedankjes aan dirigent en ladyspeaker, volgde als toegift nogmaals het laatste nummer.
Al met al weer een geslaagd concert waar een ieder tevreden op terug kan kijken.
Na het opruimen in de Pol werd er nog even gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en hapje op een prachtige plek in het coulisselandschap van Barlo.
Bloemenactie 2011 goed verlopen
6-5
Op 6 en 7 mei is de jaarlijkse bloemenactie gehouden. Het weer was bijna te mooi om met de planten op pad te gaan. Geregeld moest er water aan te pas komen om de bloemen in goede conditie te houden. Mede dankzij de hulp van diverse vrijwilligers zijn Aalten en de buurtschappen weer opgefleurd. Op zaterdag werd de lunch weer uitstekend verzorgd door Rusing Catering, waarvoor nogmaals dank!
Niets dan goeds op de toets!
22-05
Met enkele leden van onze vereniging zijn we naar de toetsendag in Coesfeld geweest. We hebben erg genoten van alles wat ons werd aangeboden aan muzikale verscheidenheid.
Na de verwelkoming om 9 uur konden we luisteren naar het openingconcertje verzorgd door accordeonvereniging Animato uit Hengelo. Dit optreden werd begeleid door een ter plekke opgebouwd orgel (met de naam: positief), dit was erg indrukwekkend.
Na dit optreden ging een ieder naar de door hem of haar gekozen workshop. De leden van Con Forza waren er voor de Latin workshop. Onder leiding van een zeer enthousiaste leraar, Wim Warman, hebben we twee uur samen zitten musiceren. Aan het einde van die twee uur konden we een geweldig swingend stuk muziek konden laten horen. Tijdens het oefenen waren er veel improvisaties ontstaan. De accordeons werden begeleid door piano, keyboards, drums en percussie.
Geweldig leerzaam en vooral leuk om te doen.
Na de lunch was er in de concertzaal een generale repetitie met de groep die voor de jazz workshop was gekomen, zodat we voor het avondconcert wisten hoe het ging. Indrukwekkend om in een echte concertzaal te mogen spelen. Hierna konden we mee met een excursie waar we uitleg kregen over een kerkorgel, de opbouw de registers en het bespelen ervan.Tijdens het spelen mocht onze dirigent, Wil Plas, de bladzijden omslaan wat hij prima op tijd deed.Toen snel even wat eten en omkleden voor het grote avondconcert.
Voor een volle zaal liet eerst het Euregio orkest (vooral jonge kinderen) horen wat ze die dag hadden geleerd. Petje af voor wat de lerares na een paar uur oefenen met zo’n grote groep liet horen. Twee nummers van Abba met veel verschillende instrumenten als blokfluiten, gitaar, keyboard en natuurlijk accordeons.
Ook Animato speelde weer een paar nummers, ondermeer met pianist R. Innig, de Rhapsody in Bleu.
Na de pauze waren de muzikanten die Jazz en Latin hadden ingestudeerd aan de beurt.
Dit werd afgewisseld met optredens van onze leraren Rik en Wim. (geweldige muziek)
Aan de reactie van de zaal te horen was ook ons optreden weer zeer geslaagd. Al met al een zeer mooie dag waar we veel hebben gehoord, gezien en vooral hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Organisatie nogmaals bedankt.

Optreden in St. Martinuskerk in Baak
28-05
De Stichting Parel van Baak, Baaks Belang en het kerkbestuur van de St. Martinuskerk hebben zich ten doel gesteld om de kerk in Baak multifunctioneel te gaan gebruiken. Eén van de mogelijkheden is om er concerten te gaan organiseren. Op uitnodiging mocht Con Forza samen met het Kamerkoor Garden Rumours, o.l.v. Joost Hekel, het spits afbijten. (iets wat in een kerk eigenlijk raar is...). In een prachtige kerk, die aangepast is qua indeling, werd er een mooi, maar vooral indrukwekkend, optreden verzorgd. Voor beide, koor en accordeonvereniging, was het tijdens de soundcheck even schrikken wat de akoestiek betreft. Met wat aanpassingen in opstelling en apparatuur lukte het echter wel. Het drumstel zag er wat 'grieperig' uit met zijn deken om. Maar een deken past ook wel weer in de kerk. Ondanks dat dit het eerste concert was op deze manier, was er toch nog redelijk wat publiek gekomen. Garden Rumours zong prachtige nummers als Jan Broeder, Bonjour Mon Coeur en Quand Mon Mary. Met een aaneenschakeling van een viertal nummers, over zaken die met het milieu te maken hebben, werd het eerste deel afgesloten. Con Forza speelde de nummers Zita en Dakota. Na de pauze zong het koor onder andere Jungfrau, Shower en het wat vurige Es ist ein Schnitter. Con Forza verzorgde tijdens het tweede deel Duke Ellington in Accordion, Concerto d'Amore en I need to Know. Tot slot werd er gezamenlijk Stay with me untill the morning uitgevoerd. Dit was een zeer mooi slot van een unieke uitvoering. Het werd dan ook beloond met een ovationeel applaus. Na afloop werd duidelijk dat de bezoekers erg enthousiast en onder de indruk waren over de nummers die Con Forza ten gehore bracht. Vele mensen associëren de accordeon altijd nog met tranentrekkers, smartlappen en dergelijke. Con Forza bewees weer het tegendeel en moet gezien de reacties vooral zo doorgaan.

Internationaal Jazzfestival Enschede 2011
10-06
Op 11 juni 2011 was het dan zover ! Eindelijk mochten de deelnemers van Con Forza die hadden meegedaan aan de toetsendag in Coesfeld ( D ) op 22 mei jongstleden, hun ingestudeerde werken presenteren tijdens het “Internationale Jazzfestival in Enschede “ .
Tijdens bovengenoemde toetsendag zijn er twee muziekstukken o.l.v. twee workshopgevers ingestudeerd. De workshopgevers waren Wim Warman ( Jazz/latinpianist en docent aan het conservatorium van Rotterdam) en Rik Cornelissen ( eerste afgestudeerde jazzaccordeonist van Nederland) .
De ingestudeerde werken waren “Descarga” , een salsa en compositie van Wim Warman voor accordeonorkest en “ Autumn Leaves” dat door Rik Cornelissen voor accordeonorkest is bewerkt.
Als extraatje , de kers op de taart, had de organisatie van de toetsendag ( Wil Plas, onze dirigent en zijn collega Harriët Markus ) , een presentatie van de ingestudeerde werken weten te bewerkstelligen tijdens het “ Internationale Jazzfestival in Enschede” . Dit, inmiddels beroemde vierdaagse festival, heeft altijd een keur van Nederlandse en buitenlandse jazzformaties die in Enschede komen musiceren. Het mag duidelijk zijn dat het voor de Con Forza leden die erbij waren een speciale ervaring was hier, samen met Wim Warman en Rik Cornelissen te mogen spelen.
Om 09.00 uur moesten we aanwezig zijn op de muziekschool van Enschede dat gehuisvest is in het “Nationale Muziekkwartier” . Van 09:30 tot 10:30 uur was er repetitie om de twee werken weer zorgvuldig door te nemen en op te halen. Het was wel weer drie weken geleden dat de twee werken waren gespeeld. Daarna ging het met zijn allen naar de “Oude Markt “ waar een groot overdekt podium was .
Wil Plas heeft twee foto’s gemaakt. Op de ene zien we Ingrid Luiten en Ruben Gerritsen. Op de andere Joop Smit met links van hem de twee workshopgevers Rik Cornelissen en Wim Warman. Wellicht dat er later , via andere kanalen nog foto’s van dit evenement bij komen.
Het was een leerzame en vooral bijzonder leuke dag !

Openingsfeest van Stegemanhof
25-06
Op 25 juni was het A-Orkest van Con Forza uitgenodigd om op te treden tijdens het openingsfeest van woonzorgcentrum Stegemanhof. In de Pol in Aalten waren ruim 200 genodigden gekomen om deze ceremonie bij te wonen. In een zeer gevarieerd programma mocht het orkest tweemaal optreden.
Allereerst werd Zita van Astor Piazolla uitgevoerd. Het publiek reageerde zeer enthousiast. Na de pauze werden Dakota en Concerto d'Amore, beiden van J. de Haan ten gehore gebracht. Beide stukken vielen erg in de smaak. Doordat er verschillende optredens waren, moest de opstelling tweemaal opgebouwd worden, dit had echter voor de uitvoering geen gevolgen. Na afloop waren er veel enthousiaste reacties, voor veel mensen was het verrassend wat er met het accordeon mogelijk is.
Optreden tijdens Bredevoort Schittert
24-09
Voor de tweede keer heeft Con Forza deelgenomen aan het programma van Bredevoort Schittert. De opvolger van de alom bekende Gondelvaart heeft nu al zoveel succes, dat de Stad Bredevoort bijna te klein was voor het aantal bezoekers. Om 18.00 uur was het de beurt aan het B-Orkest om het eerste optreden te verzorgen. De Sint Joriskerk, met haar prachtige akoestiek, vormde het decor voor een mooi optreden. Er werden een negental nummers ten gehore gebracht. Het nog niet massaal toegestroomde publiek genoot zichtbaar van o.a. Yesterday, Besame Mucho en La plus belle Valse d'amour. Het optreden dat een half uur duurde werd om 19.00 uur nogmaals uitgevoerd. Inmiddels was het in de kerk erg druk geworden. Met het invallen van de schemering waren de leden van het A-orkest aan zet. De kerk was om 20.00 uur nagenoeg vol. Het programma bestond uit vier nummers. Begonnen werd met Zita. Als tweede werd Dakota uitgevoerd dat bestaat uit vijf delen. Afgesloten werd met het romantische Concerto d'Amore, dat paste prima in de sfeer, want inmiddels waren er in Bredevoort duizenden sfeerlichtjes aangestoken. Om 21.00 uur was er een herhaling van het programma. Vlak voor het einde kon men bijna niet meer wachten om naar het vuurwerk te gaan kijken. Wellicht iets om een volgende keer rekening mee te houden. In ieder geval heeft de organisatie van Bredevoort Schittert een compliment verdiend: ze hebben een geweldig evenement op de kaart gezet! Con Forza mag trots zijn dat zij daar ook hun bijdrage aan geleverd hebben. Of we de volgende keer weer van de partij zijn weten we nog niet, maar de reacties van het publiek waren lovend.

Con Forza op het REL festival 2011
5-11
Na een maandenlange voorbereiding was het dan zover: deelname aan het REL-festival. In eerste instantie zou het A-Orkest van Con Forza deelnemen aan het concours van de NOVAM, maar gezien het beperkte aantal inschrijvingen werd dit deel afgelast. De organisatie heeft de deelnemers die ingeschreven hadden gevraagd om toch te komen, maar dan als festival deelnemer. Omdat we al lang bezig waren met de te spelen stukken zou het jammer zijn om niet te gaan. Een mooie kans om ons eens te laten zien op een ander podium dan de gebruikelijke podia in de streek.
Voor de reis naar Lelystad was gezamenlijk vervoer geregeld. De leden en enkele supporters konden mee in de busjes van Autobedrijf Wisselink of in de auto van één van de leden. Om 7.00 uur werd er verzameld bij de oefenruimte. Toen de instrumenten, drumstokken, pepermuntjes en zuurtjes ingeladen waren werd de reis gestart. Via een nogal toeristische route, mede veroorzaakt door enkele omleidingen, waren we rond 9.00 uur in Lelystad. Het wemelde al van muzikanten, te herkennen aan de bekende koffers, al dan niet rollend voortbewogen. Nadat we ons gemeld hadden bij de organisatie kregen we een doos met o.a. toegangsbewijzen, badges en programmaboekjes. Con Forza was ingedeeld om op te treden in gebouw de Kubus, waar we ook een kleedruimte toegewezen kregen. Voor een ieder lag er al een tas klaar met allerlei informatiemateriaal en enkele gadgets. Om de dag voor een ieder zo interessant mogelijk te laten verlopen werden er tijden afgesproken om gezamenlijk te eten en te verzamelen voor het optreden. Op deze manier kon een ieder zijn of haar eigen keuze maken uit het muzikale menu van deze dag.
Het festival werd geopend door de burgemeester van Lelystad. Daarna startte het festival. Ieder half uur startten er op drie verschillende podia orkesten , ensembles en solisten. Het aanbod was zeer divers. Het niveau van de optredens was ook zeer divers. Hieruit blijkt dat meedoen net zo belangrijk is dan een topprestatie leveren. Een kwaliteit die past bij Con Forza: een ieder speelt op zijn of haar niveau. De organisatie had een programmaboekje samengesteld waarbij de luisteraars de mogelijkheid geboden werd om een waardering aan te geven. Zodoende kreeg ieder orkest feed back van het publiek. Na afloop van het optreden werden deze formulieren ingeleverd bij de organisatie. Om 13.00 uur stond er een uitstekend verzorgde lunch klaar voor diegene die zich daarvoor opgegeven hadden.
Na de lunchpauze werd door enkelen de markt van Lelystad verkend een ander liet snel nog wat, noodzakelijke, aanpassingen doen aan een kledingstuk. Na enkele optredens werd er om 14.30 uur verzameld bij de Kubus en werden de instrumenten en dergelijke paraat gehouden. Om vijf minuten voor drie ging dan eindelijk de deur naar het podium open. Het voorgaande orkest verliet het podium en Con Forza kon de zaken klaar gaan zetten. Daarvoor waren vijf minuten beschikbaar. Gelukkig stond er al een drumstel klaar. Toen een ieder op de plaats zat, kondigde de ladyspeaker Con Forza aan. Wil Plas nam zijn plek in en gaf het sein om te starten met Zita. Dit nummer werd met veel passie uitgevoerd. De setting was erg vreemd, ander licht, geluid en dergelijke, maar toch slaagde het orkest erin om het nummer vrijwel vlekkeloos uit te voeren. Daarna volgde Dakota. Achteraf bleek dat er hier en daar een uitglijder was, maar toch in z’n geheel een prachtige uitvoering. Besloten werd met Concerto d’Amore. Als er een muziekstuk over de liefde gaat dan kun je dat soms voelen en horen aan de uitvoering. Con Forza onderstreepte dat hier door een vertolking met het hart. (Waarschijnlijk zat er bij enkelen dit orgaan na de uitvoering bijna in de keel)
Nadat er een herinneringsbeeldje was uitgereikt verliet Con Forza na applaus het podium. Zoals eerder genoemd kon het publiek een waardering geven voor de muziek met eventuele toelichting. Later op de dag kregen we de scores. Op een schaal van 1-5 kon men aangeven ‘ik waardeer het stuk niet zo’ tot ‘ik waardeer het stuk zeer’. Gemiddeld kwam bij alle drie stukken een waardering uit op een 4. Een enkeling vond het niks (een 2), maar daar tegenover stonden ook veel vijven. Een concours beoordeling is natuurlijk mooi, maar het publiek laten spreken is net zo waardevol. Con Forza mag trots zijn op dit resultaat!
Nadat alles was opgeruimd in de auto’s ging het festival nog even verder. Aan het eind van de middag waren er de presentaties van het play-in orkest, Hodge podge en dergelijke. Onderdelen waar we eigenlijk niet aan toe waren gekomen om te kijken, luisteren of deel te nemen.
Om 18.00 uur was er het gezamenlijke diner. Deelnemers konden vooraf opgeven of men daaraan wilde deelnemen. Con Forza ging met de deelnemers naar een Wok-restaurant. Aan twee grote tafels werd plaatsgenomen en nadat de drankjes waren geserveerd was het tijd om naar het buffet te gaan. Een scala aan Chinees-Indische gerechten en de ingrediënten voor het Wok-menu stonden klaar. In korte tijd zat een ieder te smullen van de maaltijd. En nog eens en nog eens. Voor de liefhebbers stond er ook nog een toetjesbuffet klaar. Met een goed gevulde maag vertokken we met z’n allen naar het Agora theater. Daar kregen we toegangskaarten voor het avondconcert ‘Lunapark’. Het concert werd geopend door de publieksfavoriet van die dag: Esmeralda uit Haarlem. Een prachtige vertolking van Board-Walk van Ad Wammes. Maar ja, met zo’n topdirigent en een wereldkampioen in het orkest moet dat ook wel lukken. Een fantastisch orkest met veel jongeren. Daarna kwam Vincent van Amsterdam die twee stukken speelde. Vervolgens kwam het accordeonorkest REL. Mooie nummers, hoogwaardig niveau, prachtig uitgevoerd. Na de pauze, toen we al wat begonnen te knipperen met de ogen, kwam STRACC. Een combinatie van STRijkers en ACCordeons. Zij speelden drie nummers waarvan Emo wel erg bijzonder was. Als afsluiting was er een gezamenlijk optreden van zangerers Sharon Kips en het Accordeonorkest REL. Een mooie afsluiting van een prachtige dag. Enkele leden waren ondertussen, begrijpelijk, al huiswaarts gegaan. Een marathon is immers ook vaak ingedeeld in een kwart, halve of hele. De laatste leden waren rond 2.00 uur ’s nachts weer in Aalten, de pepermuntjes en zuurtjes waren toen echt wel op….Foto's (1)


InlichtingenTelefoonnr: 0543-471036
info@conforza-aalten.eu


Binnenkort...10 november 2019

Koffieconcert
Salonzaal de Hofnar Aalten
aanvang: 11.00 uur
toegang: gratis18 december 2019

Kerstconcert
Salonzaal de Hofnar
Polstraat 7
7121 DH Aalten

Aanvang: 19.30 uur08 mei 2020

Bloemenactie 8 en 9 mei
huis aan huis actie en via webwinkel

Privacy policy