Verslagen< Terug naar Verslagen

Jaaroverzicht 2013

01 januari 2014Hieronder treft u een overzicht aan van het jaar 2013. Het was natuurlijk een bijzonder jaar: 25 jaar Con Forza.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op woensdag 9 januari was er weer de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Het A-orkest oefende tot 20.30 uur waarna andere leden ook kwamen om elkaar geluk te wensen. In een gezellige sfeer werd er onder het genot van een drankje en hapje nog een tijdje bij gepraat. De voorzitter wenste Con Forza, al zijn leden en allen die Con Forza een warm hart toedragen een gezond en vooral muzikaal jaar toe. Een jaar waarin we het 25-jarig jubileum hopen te vieren!

Gefeliciteerd!

Op 12 januari 1988 werd Con Forza officieel opgericht. Dit betekent dat we 12 januari 25 jaar bestaan. Dat is een felicitatie waard! Voor zowel de leden, bestuur en dirigent, maar ook alle mensen die betrokken zijn bij Con Forza. We hopen dat het een fantastisch jubileumjaar wordt. Binnenkort meer over alle activiteiten.

Jubileumconcert verplaatst

Het jubileumconcert van Con Forza is verplaatst van 16 maart naar 8 november. Door omstandigheden waren we genoodzaakt om het concert later in het jaar te plannen. Het is jammer maar het is nu eenmaal niet anders. Positief is dat we nu nog meer tijd hebben om ons voor te bereiden op het concert. Het wordt een concert waar men nog lang over na blijft praten. U wilt dit toch ook niet missen? Noteer daarom in uw agenda, op uw kalender en sla het op in uw smartphone: vrijdag 8 november om 19.30 uur, jubileumconcert in de Pol te Aalten.

Sponsoren aangeschreven (15-03)

in verband met het jubileumjaar heeft Con Forza diverse bedrijven en winkels aangeschreven om een bijdrage te leveren. Dit kan in de vorm van een financiële gift voor het jubileumconcert of een bijdrage voor de verloting tijdens het concert. Afgelopen week zijn de brieven verspreid en we mochten de volgende dag de eerste sponsor verwelkomen: Slagerij Gleis uit Aalten. Als dank voor hun bijdrage (en ook alle anderen) gaan we ze een speciaal plekje geven bij 'links' op onze website die dagelijks druk wordt bezocht. Dus voor alle bezoekers van deze website: kijk ook bij de 'links'.

Banners (15-03)

Om bij optredens duidelijk te laten zien wie er speelt heeft Con Forza twee roll-up banners laten maken. Zo kunnen we snel een podium of iets dergelijks op een professionele wijze aankleden. Het Aaltense bedrijf Virupa heeft de banners geproduceerd.

Nöstekötjen (11-05)

Daar sta ik dan. Helemaal alleen. Eergisteren stond ik nog in mijn geboorteplaats, Gendt, met mijn hele familie en andere soortgenoten. Plotseling werden we verplaatst, in een donkere wagen. Rond het middaguur vonden we een rustplaats op een industrieterrein in Aalten. We wisten niet wat er ons boven het hoofd hing. Gelukkig was het niet al te koud. In de vroege ochtend werden we gewekt en we merkten dat er een opsplitsing plaatsvond. De familie werd uiteengerukt. Gelukkig vonden we met zijn twaalven een plek op een soort wagen. We reden lekker in de zon een rondje. Af en toe een hand die aan mij of ons voelde, maar we bleven staan. Langzamerhand werd de wagen leger en meer en meer familieleden stapten uit (of werden daar bij geholpen..) Aan het eind van de dag wachtte mij een koude douche. En toen was het weer donker. Vandaag werden we om 9.30 uur gewekt. Met een bonk door de wagen vertrokken we weer. Het was fris. Weer een rondje. Er kwamen nog wat neefjes en nichtjes bij op de wagen, maar die verdwenen spoedig weer. Na een aantal uren rijden kwamen we tot stilstand. Kort daarna werden we bekogeld door een soort ijskoude witte steentjes. Brrr..wat koud. Naarmate de zon ging schijnen liepen de steentjes door mijn tenen door. Een apart gevoel. Tja en toen werd het weer avond. Van mijn familie is vrijwel niets meer over. Ik weet wel waarom ik bleef staan. Ik ben geknakt, heb geen uitstraling en een natte broek. Ik heb onderdak gevonden bij een opvanghuis in Aalten. De baas heeft mij vanavond verwend met een warme plek. Hij heeft zelfs al een foto van mij gemaakt, kijk maar eens. Wellicht dat ik de komende dagen weer opknap en toch nog een mooi plekje krijg. Maar waar mijn familieleden toch zijn gebleven? Ze zien er bijna net uit als mij, maar hebben wat meer kleur en uitstraling. Ze heten Geranium 0001 t/m 4999. Mocht iemand informatie hebben, mail dan naar het bekende adres. Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,
Geranium 5000
PS. in ieder geval allemaal bedankt voor de opvang van mijn familie

Zomergroet (23-06)

Alhoewel het weer zeer wisselvallig is, dan 34°C en dan weer 17°C, is de zomer toch echt begonnen. De laatste (muzikale)repetities worden gedaan, bedrijven en scholen maken zich op voor de vakantie. We hopen met z'n allen toch zeker op een mooie zomer. Na de zomer kunnen we met z'n allen de draad weer oppakken en gaat Con Forza zich opmaken voor een mooie serie aan optredens, met als hoogtepunt het jubileumconcert! Voor diegene die de bloemen van Con Forza tijdens de bloemenactie heeft gekocht kan de zomer al niet meer stuk.
Zelfs het 'Nöstekötjen' geniet van de 'zomer'.
Allen een fijne zomer en vakantie gewenst

Afsluiting seizoen A-orkest Bij de Neeth (17-07)

Op 17 juli heeft het A-Orkest het seizoen afgesloten met een mini-openluchtconcert bij Museumboerderij de Neeth. Onder leiding van dirigent Wil Plas werden er een vijftal nummers uitgevoerd. Gestart werd met de mars Avanti en vervolgens Czardas Hungaria. Het zoete en up tempo nummer Song & Dance werd beloond met een daverend applaus van de 80 mensen die het concert bezochten. Genietend in het warme avondzonnetje werd voor hen ook nog Western von Gestern en Dakota gespeeld. Nummers die later dit jaar ook tijdens Bredevoort Schittert gespeeld gaan worden waar het thema 'het Wilde Westen' zal zijn.
Na een toegift met het nummer van Elvis, Jailhouse Rock, werden de accordeons ingepakt en kon de vakantie voor de leden van Con Forza beginnen. Het B-Orkest had de dinsdag ervoor al voor de laatste keer gerepeteerd.

Voorbereiding optocht (7-9)

Deze week is er hard gewerkt aan de wagen voor de allegorische optocht. De commissie is voortvarend aan de slag gegaan met plaksel, papier en verf. Aankomende week vindt de afbouw plaats. Hierbij gaan enkele foto's. De wagen is geheel in stijl, maar we kunnen natuurlijk niet alles prijsgeven, we hopen echter wel dat het een prijsgevende wagen wordt...

Allegorische optocht 2013

Op 14 september heeft Con Forza zich weer laten zien tijdens de optocht in Aalten. Voor de tweede keer deden we mee. Thema dit keer was: 'Con Forza maakt al heel lang muziek!' Het plan was om op een versierde wagen zelf muziek te maken maar het weer liet dat niet toe. Vrijwel de hele optocht regende het flink. Con Forza had echter maatregelen genomen en zo konden we ons toch laten zien mét muziek! Er werd accordeonmuziek via de geluidsboxen op de wagen ten gehore gebracht, ondersteund door slagwerk, fluitjes en percussie. Sommigen probeerden zelfs lucht-accordeon te spelen. De spreekstalmeester van Con Forza gaf onderweg af en toe uitleg waarom we niet konden spelen en verwees de toeschouwers naar ons jubileumconcert op 8 november. Con Forza behaalde de 11e plaats. Meedoen is echter belangrijker dan winnen! Volgend jaar zijn we er weer bij.

Con Forza weer aanwezig bij Bredevoort Schittert (27-09)

Voor de derde keer was Con Forza uitgenodigd om op te treden tijdens Bredevoort Schittert. Het thema van dit jaar was het 'Wilde Westen'. Het hele stadje was omgebouwd met prachtige saloons, gevangenissen voor de bandieten en indianententen. De kledij was ook geheel in stijl: de Daltons, verschillende sheriffs, cowboys en indianen kwamen voorbij. Ook de meisjes van plezier ontbraken niet (en dat nog wel achter de kerk...)
Con Forza trad op met het B- en A-Orkest, beiden met een aangepast repertoire dat paste bij het thema. Zo konden de bezoekers genieten van 'El Condor Pasa', The Tenessee Dance en Western songs bij het B-Orkest. 'Dakota', 'Song and Dance' en 'Western von Gestern' werd uitgevoerd door het A-Orkest. Wederom waren er veel positieve reacties. Zelfs de dagen erna kwamen via de website de complimenten nog binnen, zelfs vergezeld van foto’s. Men was onder de indruk van de uitgevoerde werken en van het enthousiasme van dirigent en spelers.
De koster zei bij het verlaten van de kerk: tot volgend jaar. Daar sluiten wij ons graag bij aan!

Voorbereidingen jubileumconcert (20-10)

Het JUBILEUMCONCERT nadert snel. Op diverse fronten zijn leden actief om voorbereidingen te treffen voor het concert. Dit varieert van het ophangen van posters, het inkopen van aankleding voor het podium, het samenstellen van het programmaboekje en natuurlijk de bijzondere jubileumverloting. De meest belangrijke voorbereiding is echter het repertoire dat Con Forza met haar beide orkesten gaat uitvoeren. Het instuderen is al lang gedaan, maar nu nog de puntjes op de i zetten. Deze week heeft het A-Orkest geoefend met de band 'August Rush'. Dat belooft nog wat daar in 'de Pol'. Kijk de komende weken regelmatig op deze site. Als er belangrijke zaken te melden zijn dan komt het hier zeker te staan.

Serenade voor 55-jarig bruidspaar (19-10)

Op 19 oktober werd het 55-jarig huwelijksjubileum van een lid van het B-orkest in familiekring gevierd. Een keuze van het bruidspaar zelf. Een dochter had echter via de mail contact opgenomen of er eventueel een verrassings-serenade mogelijk zou zijn. Con Forza is wat dat betreft altijd heel enthousiast en flexibel en zorgde dat er een vrijwel compleet orkest kon optreden. In 'de Schoppe' van Twee Bruggen in Miste werden er enkele nummers ten gehore gebracht voor het Bruidspaar en hun naasten, wat zeker als een verrassing werd ervaren. Bruidspaar Kamphuis-ter Haar: ook vanaf deze plaats van harte gefeliciteerd!

Con Forza in het nieuws (2-11)

De dagen voorafgaand aan het jubileumconcert staat Con Forza in de belangstelling. Diverse media besteden aandacht aan het 25-jarig jublileum. Tijdens het concert gaat omroep ZSOM uit Groenlo opnamen maken waarvan er later DVD's uitgebracht worden, maar ook in de regio vertoond gaan worden.

Con Forza ook over de grens in het nieuws! (6-11)

Het jubileumconcert van Con Forza is grensverleggend! Zelfs in het weekblad 'Bocholter Report' is een artikel gewijd aan Con Forza. Bijzonder toch?

Generale repetitie (7-11)

Op donderdagavond werd de Generale repetitie gehouden. De hele middag was de opbouwploeg al aan de slag geweest om het podium klaar te zetten en te zorgen voor een mooie aankleding. Ook de prijzen voor de verloting werden fraai uitgestald. Om 19.00 uur zat het B-Orkest klaar om alles uit te testen. Vrijwel alles ging meteen goed. Daarna was het de beurt aan het A-Orkest, later aangevuld met de Band August Rush en enkele gasten. Toen om 21.30 u. de puntjes op de i waren gezet, werd er geconcludeerd dat 'we er klaar voor zijn'. Nog een paar uren en dan zullen we weten of het ook daadwerkelijk zo is! Tot straks.

Jubileumconcert Con Forza

Op 8 november was het dan zover: het jubileumconcert! De verwachtingen waren hooggespannen. Dit voor zowel de belangstelling van het publiek als voor de uit te voeren werken, beide kenden geen twijfel: de Pol was vol en de muziek van hoge kwaliteit.
De bezoekers, tussen de 250 en 300 personen, genoten bij binnenkomst van de klanken van de band ‘August Rush’. Een zevenkoppige formatie waarbij Petra Lammers de zangeres is. Toen er voldoende stoelen waren bijgezet werd het concert geopend door de voorzitter Henk Lammers. Hij heette de verschillende bezoekers welkom, in het bijzonder de Ereleden, donateurs en vrijwilligers van de bloemenactie. Ook wethouder Rijks van de Gemeente Aalten werd welkom geheten die daarna het woord kreeg. Hij feliciteerde Con Forza met deze mijlpaal en was onder de indruk dat in deze moeilijke tijden, qua subsidie en om leden te behouden, er zo’n fantastische vereniging binnen Aalten bestaat. Hij overhandigde een cheque namens de Gemeente Aalten. Hierna opende het B-Orkest het concert. Er waren prachtig gedrukte programmaboekjes waarin nauwkeurig de muziekstukken waren beschreven, zodat er geen verdere aankondiging nodig was.

Het eerste nummer was Moon River* van Henri Mancini. Deze mooie Engelse wals werd fraai ten gehore gebracht in een beheerst tempo. Met Immer Zünftig* van Heinz Munsonius werd het concert voortgezet. Deze vrolijk klinkende polka, die een beetje in de buurt komt van Egerländer- en Oberkrainer blaasmuziek, werd met veel enthousiasme gespeeld. Paraat* van Johan B. Kok werd geopend met een solo van bassiste Ingrid Luiten. Met veel bravoure werd in een pittig ritme deze mars uitgevoerd. Mooie nuances waren er in de dynamiek.
Een tango mag natuurlijk ook niet ontbreken. Speciaal voor dit concert had de dirigent een viertal oudere tango’s gearrangeerd en verwerkt in een medley. Achtereenvolgend werd ‘In einer kleinen Konditorei’, ‘Tanze mit mir in den Morgen, ‘Du schwarzer Zigeuner’ en ‘Kriminal- Tango’ gespeeld. Dit alles op de basis van de muziekstukken van de componisten F. Raymond/K. Götz/K. Vacek/ P. Trombetta.
In de zaal was veel herkenning te horen, doordat men meezong of neuriede.
Anchors Aweigh* van C.H. Zimmermann is een mars die al vaker door het B-Orkest werd gespeeld. Speciaal voor deze avond werden de puntjes nog eens op de ‘i’ gezet en werd deze mars, die in veel versies bestaat, uitgevoerd.
Na deze mars was het tijd voor Westernsongs – traditional, een arrangement van R. Bui. Vrolijke liedjes uit het wilde westen die ook veel herkenbaarheid bij de toehoorders gaven: ‘Carry me back to old Virginny’, ‘The yellow rose of Texas’ en ‘The little brown jug’.
Het optreden van het B-Orkest werd afgesloten met een overbekende Duitse schlager: Rauschende Birken* van V. Milota. Er werd volop meegezongen en zelfs gewalst! Al met al een prima optreden van dit orkest! Dit werd onderstreept door een applaus uit de volle zaal.
Na een korte wisseling kwam het A-Orkest op het podium en werd vergezeld door de band 'August Rush´. Het nummer I’m not so tough* van Ilse de Lange werd in een mooi samenspel uitgevoerd. De band, bestaande uit twee gitaristen, basgitarist, drummer, keyboard-pianospeler en zangeres, gaf extra cachet aan het concert. Een warm applaus was er voor het optreden. Hierna was het de beurt aan de band alleen, waar nog een zanger aan toegevoegd werd, om het nummer Fire van the Pointer Sisters te spelen.
In het programmaboekje stond vermeld dat het nu tijd was voor de pauze met verloting. Dit liep even anders. Er waren vier leden die vanaf 1988 lid zijn. Normaal gesproken worden jubilarissen gehuldigd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Omdat een 25-jarig jubileum toch wel heel speciaal is, waren er in het geheim voorbereidingen getroffen. Hans Onstenk nodigde de vier jubilarissen: Riky Beumer, Jo Lammers, Theo Sonderlo en Henk Lammers uit op het podium. Hij sprak ze toe en overhandigde hen een Ere-oorkonde en een legpenning van de NOVAM. Natuurlijk waren er ook bloemen. De jubilarissen waren erg verrast door deze huldiging.
In de pauze was er een zeer spectaculaire jubileumverloting. De vaste commissie had zijn uiterste best gedaan om voor dit jubileum een nog mooiere verloting dan anders te organiseren. Er werden veel bedrijven aangeschreven en er werd gul gegeven. Het topstuk van de verloting was een mooie witte Oma-fiets. Het laat zich raden dat de loten in een korte tijd waren uitverkocht.

Na de pauze vervolgde het A-Orkest het programma met Avanti* van Johan B. Kok / Arrangement van Renato Bui. De derde mars die deze avond gespeeld werd was iets bijzonders. Vijfentwintig jaar geleden startte de net opgerichte accordeonvereniging Con Forza met het instuderen van deze mars. Pure nostalgie dus! En ook na 25 jaar kreeg we de handen op elkaar! Hierna volgde Tarantella van Fred Roosendaal (uit de suite voor accordeonorkest) Het orkest voerde dit werk minutieus uit met een mooie dynamiek. In het rumba-achtige middendeel waren de melodische lijnen mooi te horen.
Een muziekstuk van geheel ander kaliber was Up town girl & The pianoman van Billy Joël in een arrangement van H.G. Kölz. Deze twee nummers komen uit de medley ‘Billy Joël in Concert’. En als er dan toch een pianist aanwezig is dan kan die mooi meedoen! Gert-Jan Veneman, van ‘August Rush’ had samen met Con Forza dit nummer ingestudeerd. Wanneer het nu al een succes is met twee delen, wat zal het dan mooi zijn om een volgend concert de hele medley te spelen. Het publiek waardeerde het zeer.
Als vierde stuk na de pauze werd Transsylvania van Helmut Quakernack gespeeld. Wellicht het topstuk van de avond! (Niet alleen de naam van de componist is moeilijk, het muziekstuk eveneens). Drie delen werden achter elkaar gespeeld: ‘Ajde Jano‘ (Macedonië), ‘Biserka‘ en ‘Vranje‘ (beide Servië). De sterk verschillende ritmes, maten met hun afwisselende on- en regelmatigheden, grote verschillen in dynamiek en veel harde en zachte trommelslagen zorgden voor eerst een muisstille zaal en later voor een enthousiast en ovationeel applaus.
Het voorlaatste stuk was Zsardas Hungaria van Curt Mahr. Een muziekstuk waar alles in zat en ook zo gespeeld werd: Hongaarse muziek met een Zigeunerachtig karakter. Vrolijk, dramatisch maar ook vol temperament en met vuur! Mooi uitgevoerd in een strak tempo aan het begin en eind.
Je mag eigenlijk niet van een klassieker spreken, maar het laatste stuk werd al meerdere keren gespeeld: Technocordion One van, onze eigen, Wil Plas. Om nog extra power te krijgen waren er speciaal voor dit nummer ‘artiesten’ overgekomen uit Enschede! Bart Wolbers, Nienke Hoekstra, Teun Brookhuis, Marije Evers en Berry de Klerk zijn leerlingen van de dirigent die in Enschede les hebben. Zij kenden dit nummer ook maar hadden het nog nooit met een groot orkest en met drums gespeeld. Een dag eerder waren ze ook al op de generale repetitie geweest. Met een beetje extra versterking van de basdrum ging het dak bijna van de Pol! (schijnbaar lekte het de volgende dag echt..) Met de hoge bliep-tonen, melodische akkoorden en een opzwepend ritme kreeg het orkest de handen op elkaar. Na de laatste toon en knal volgde er direct een staande ovatie!!! Het publiek joelde, applaudisseerde en juichte het uit. Na de dankwoorden van de voorzitter aan het adres van de band en dirigent en publiek, werd nogmaals Technocordion gespeeld. Nu met de druk van de ketel ging het helemaal super.
Nadat de prijzen van de verloting waren uitgedeeld en iedere bezoeker een pen met opdruk had ontvangen was er nog een gezellige afterparty. Dit alles met muziek van ‘August Rush’ en van een dirigent die nog enkele nummers ten gehore bracht.
Een ‘topconcert’ vonden veel bezoekers het en dat (we mogen best een beetje arrogant zijn) vonden de leden van Con Forza het ook!
Muziekstukken met een * zijn bewerkt voor Con Forza door Wil Plas.

Jubilarissen (8-11)

Tijdens het jubileumconcert werden er 4 leden (Riky Beumer, Jo Lammers, Theo Sonderlo en Henk Lammers) gehuldigd die al vanaf het begin lid zijn van Con Forza. Ieder heeft op zijn of haar manier bijgedragen aan de vereniging, die na 25 jaar nog volop in de belangstelling staat. Zij kregen een Ere-oorkonde en een legpenning uitgereikt die door de koepelorganisatie NOVAM wordt toegekend. Een persoonlijke toespraak en een bos bloemen maakte onderdeel uit van deze huldiging.

Deelname Festival VAV 2013 (17-11)

Op zondag 17 november was Con Forza ook weer aanwezig bij het festival georganiseerd door de Varsseveldse Accordeonvereniging (VAV). Ondanks de drukte van het jubileumconcert vond Con Forza toch tijd om deel te nemen aan het festival. Door allerlei omstandigheden, o.a. ongelukjes, was het A-Orkest in een uitgedunde samenstelling aanwezig. Toch werden er in een krappe 35 minuten een aantal nummers ten gehore gebracht die een goed beeld van Con Forza achter hebben gelaten. Memory, uit de musical Cats, Tarantella uit de Suite voor accordeonorkest van Fred Roosendaal werden als eerste uitgevoerd. Daarna twee delen uit de Transylvania: de Biserka en Ajde Jano met de bekende tempo en ritmische wisselingen. Een klassieker uit het programma van 'Bredevoort Schittert', 'Western von Gestern' zorgde voor veel veel herkenning bij het publiek. 'Song and Dance' van André Wagnein met een mooie melodie en een up tempo deel werd vervolgens als voorlaatste gespeeld. Afgesloten werd met het nummer dat Con Forza 25 jaar geleden als eerste instudeerde: Avanti van Johan B. Kok. Con Forza wilde nog wel meer spelen, maar de tijd was op. Al met al een mooi optreden, gewaardeerd door het talrijke publiek en mede dankzij de goede organisatie van de VAV.

Vernieuwde website (24-11)

Nadat er op het jubileumconcert ook weer nieuwe foto's gemaakt waren, werd het tijd om de website ook een update te geven. We hebben samen met de medewerkers van 'Impreza Interactieve Media' de vaste pagina's aangepast. De teksten zijn vernieuwd en er zijn actuele foto's geplaatst. Zo is de website, net als Con Forza, weer bij de tijd. Dat de website in een behoefte voorziet blijkt wel uit de bezoekersstatistieken: tot en met vandaag bezochten deze maand al meer dan 1000 mensen onze website.

(Vernieuwde) website populair!

Of het nu komt door het jubileum, jubileumconcert, of vernieuwde website: Con Forza staat volop in de belangstelling. Maar liefst 4843 pagina's werden geopend door 1087 bezoekers. We zien voor en na het concert een piek, maar dat betekent veel interesse voor Con Forza. Laten we de piek maar meenemen naar december, dan is het altijd piektijd....

Adventsmanifestatie 2013

Voor het tweede jaar heeft het A-Orkest deelgenomen aan de Adventsmanifestatie rondom de Oude Helenakerk in Aalten. Con Forza mocht twee keer een optreden van ca. 25 minuten verzorgen. Gelukkig, want anders hadden we minder dan de helft van het kerstrepertoire kunnen spelen. Naast de traditionele kerstliederen als 'Gloria in Excelsis Deo', 'Hoe leit dit Kindeke' en 'Komt allen tezamen', werden er ook drie Bach-koralen en 'Da nobis Pacem' gespeeld. Om echt in de kerstsferen te komen mochten ook 'the little drummerboy', 'Happy X-Mas en 'I'm dreaming of a white Christmas' niet ontbreken. Twee keer werd voor een redelijk gevulde kerk gespeeld, telkens onderstreept met een hartelijk en warm applaus. We verwachten dat we deze traditie rond de Kerst wel voort zullen zetten.
Foto's (1)


InlichtingenTelefoonnr: 0543-471036
info@conforza-aalten.eu


Binnenkort...10 november 2019

Koffieconcert
Salonzaal de Hofnar Aalten
aanvang: 11.00 uur
toegang: gratis18 december 2019

Kerstconcert
Salonzaal de Hofnar
Polstraat 7
7121 DH Aalten

Aanvang: 19.30 uur08 mei 2020

Bloemenactie 8 en 9 mei
huis aan huis actie en via webwinkel

Privacy policy