Nieuws< Terug naar Nieuws

Biografien van onze gastspelers op concert

30 september 2019We hebben van onze gasten die optreden tijdens ons concert een biografie ontvangen. Onze redactie heeft die bewerkt voor de website en overige media. Graag delen zij en wij die met u.

Daniël Hermán Mostert

Een operazanger en een accordeonorkest? Bij Con Forza in Aalten gaat het gebeuren. Zanger Daniël Hermán Mostert is de speciale gast van deze morgen. Daniël heeft gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium en is thuis in de wereld van de klassieke muziek. Hij heeft gezongen bij het Nederlands Kamerkoor en zingt nu bij het Groot Omroepkoor. Schubert, Rachmaninov, Grieg, Bach, Händel, Mozart en Fauré, Daniël heeft de grootste componisten gezongen. Zijn muzikale zoektochten brengen hem ook bij andere genres. Zo houdt hij van Hongaarse volksmuziek, het Franse chanson, de Argentijnse tango. Con Forza is er trots op dat Daniël met het orkest gaat zingen. We kunnen alvast verklappen dat dat een lied van Charles Aznavour zal zijn, de beroemde Franse zanger die vorig jaar overleden is. De rest houden we nog even geheim.

Jaap Majoor

Gitarist Jaap Majoor is samen met Niels Ottink oprichter van het Twents Gitaarfestival, een begrip in de gitaarwereld. Jaap is actief met zangeres Janneke Daalderop en speelt in het gitaarduo Lerato. Hij specialiseerde zich in kamermuziek en geeft les aan de stichting MOH en aan de MAGO in Antwerpen. In Aalten gaat hij de samenwerking aan met accordeonorkest Con Forza.

Niels Ottink

Niels Ottink heeft zijn gitaarstudie aan het conservatorium in Enschede gedaan. Zijn muzikale parcours liep daarna door België, Duitsland en Oostenrijk. Hij is zeer breed geörienteerd. Klassieke muziek, gitaarseminars, kamermuziek (duo Senda met fluitiste Martine Bauhuis), én spelen in een metalband (Caedare), hij brengt de gitaar overal, nu zelfs bij het accordeonorkest Con Forza in Aalten.Foto's (3)


InlichtingenTelefoonnr: 0543-471036
info@conforza-aalten.eu


Binnenkort...19 april 2020

AFGELAST mogelijk nog later dit jaar.

Gezamenlijk Concert Demb en Con Forza
Grachthuys Bredevoort
aanvang 14.30 uur08 mei 2020

Bloemenactie 8 en 9 mei
i.v.m. Coronavirus dit jaar via bestelformulier en via Webshop08 november 2020

Koffieconcert
Salonzaal de Hofnar Aalten
aanvang: 11.00 uur
toegang: gratis

Privacy policy