Verslagen< Terug naar Verslagen

Overhandiging Cheque aan Aalten Vooruit

18 mei 2020AALTEN - Vaak doet Aalten Vooruit verslag van de overhandiging van een cheque aan een organisatie. Dit keer mocht de krant zelf een cheque ontvangen van Aaltense Accordeonvereniging Con Forza, van 132,90 euro. Tijdens de jaarlijkse bloemenactie reserveerde de vereniging per verkochte plant 5 cent voor Achterhoek Nieuws, de uitgever van Aalten Vooruit en andere kranten. Media-adviseur Bart Stijntjes nam de de cheque in ontvangst van Hans Onstenk van Con Forza.

Door Eva Schipper

“Aalten Vooruit plaatst altijd voor onze vereniging aankondigingen en dergelijke in de krant, zonder hiervoor geld te vragen. Daarom willen we ook een keer wat terug doen.” De aanleiding voor deze actie was het bericht dat ook de uitgeverij het moeilijk heeft door minder advertentie-inkomsten vanwege de coronacrisis. "Als vereniging vinden het belangrijk dat nieuws en concerten ook in de toekomst gepubliceerd worden. Op deze manier hopen wij een steentje bij te dragen aan het voortbestaan van dit weekblad."

De reacties van mensen op hun actie waren volgens Hans goed. “Ik heb het idee dat de mensen het wel waarderen dat wij dit doen. We kregen veel positieve reacties van de mensen.”

De vereniging gaat normaal gesproken het weekend voor Moederdag langs de deuren om bloemen te verkopen. Dit jaar verkochten de leden van Con Forza geraniums en Spaanse margrieten. Natuurlijk was het dit jaar niet verstandig om langs de deuren te gaan in verband met het virus. “We konden gelukkig onze webshop gebruiken om de bestellingen binnen te krijgen. Hierdoor konden de mensen de bloemen vooraf betalen en werden ze op een veilige manier thuisbezorgd.”

Bart Stijntjes bedankte Con Forza namens uitgever Achterhoek Nieuws voor de bijdrage. "We zijn heel blij met deze geste. We vinden het bijzonder dat jullie ons steunen op deze manier!"
Foto's (2)


InlichtingenTelefoonnr: 0543-471036
info@conforza-aalten.eu


Binnenkort...19 april 2020

AFGELAST mogelijk nog later dit jaar.

Gezamenlijk Concert Demb en Con Forza
Grachthuys Bredevoort
aanvang 14.30 uur08 mei 2020

Bloemenactie 8 en 9 mei
i.v.m. Coronavirus dit jaar via bestelformulier en via Webshop08 november 2020

Koffieconcert
Salonzaal de Hofnar Aalten
aanvang: 11.00 uur
toegang: gratis

Privacy policy