Welkom bij Accordeonvereniging Con Forza

Wij spelen van jazz tot tango, van Frans chanson tot Duitse Schlager, van klassiek tot pop, wij spelen accordeon met plezier. Ons orkest is in 1988 opgericht en heeft als standplaats Aalten. Onze muzikanten komen uit de hele regio. Jong en oud, beginners en ervaren spelers, voor iedereen is plek bij Con Forza.

Con Forza staat onder leiding van dirigent Wil Plas, professioneel accordeonist uit Enschede. De vereniging bestaat uit een orkest en een ensemble. Het orkest speelt een breed repertoire, dat waar nodig aan het niveau van spelers aangepast wordt. Het ensemble is een kleine groep gevorderde spelers. Op dit moment telt de vereniging ongeveer twintig enthousiaste leden. Samen plezierig muziek maken is ons doel. Hoogtepunt is ons jaarlijkse concert. Daarnaast treden we met enige regelmaat op in de regio. De repetitieavond is op woensdag in het Kulturhus in Lintelo, gemeente Aalten. Het orkest repeteert van 19:15 tot 21:15 uur en het ensemble speelt daarna tot 22:00 uur. Nieuwe leden zijn welkom. Kom gerust eens langs op de repetitieavond.

Vegelin Suite deel 1, Accordeondag 2023
Danzon, Con Forza en WAV, Accordeondag 2023

Accordeonles is ook mogelijk bij onze dirigent Wil Plas. Con Forza leden krijgen korting op de muziekles. Klik hier voor meer info.

© 2024 Accordeonvereniging Con Forza